2006 – Wyróżnienie za najlepszy produkt Międzynarodowe Targi Gospodarcze KOOPERACJA 2006. Przyznana przez Starostwo Oleskie
2009 – Za wsparcie inicjatyw Samorządu Powiatowego w dziedzinie promocji,edukacji i kultury, przyznany przez Starostę Oleskiego
2010 – Orzeł Agrobiznesu Przyznawany przez Agencję Promocyjno-Wydawniczą EMS Warszawa pod patronatem Marszałków RP
2010 – Praszkowski Koziołek w kategorii zasłużony dla Gminy Praszka Przyznany przez Burmistrza MiG Praszka
2011 –
1. Orzeł Agrobiznesu Grand Prix w kategorii sukces rynkowy, przyznany przez Agencję Promocyjno-Wydawniczą EMS
Warszawa pod Patronatem Marszałków RP
2. Super Produkt Lata. Nagroda w konkursie czytelników Ogólnopolskiego Czasopisma Promocja za chleb Biesiadny Praszkowski – Agencja Promocyjno – Wydawnicza EMS Warszawa
3. Srebrny Laur Umiejętności i Kompetencji w kategorii: Załoga Wspólny Sukces przyznany przez Opolską Izbę Gospodarczą
4. Przystąpienie do sieci Dziedzictwo Kulinarne woj. opolskie – nadane przez Marszałka Województwa
5. Pierwsza Nagroda w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo- Smaki Regionów” za Chleb Mleczny Praszkowski przyznana przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego
2012 –
1. Perła Powiatu w kategorii Menadżer Roku dla Prezesa Zarządu – nagroda Starosty Oleskiego w dziedzinie Przedsiębiorczości
2. Złoty Promotor Orłów Agrobiznesu – Kapituła nagrody Orzeł Agrobiznesu pod Patronatem Wicemarszałka Sejmu RP Eugeniusza Grzeszczaka
2013 – „Chleb Żytni Tradycyjny” – Certyfikat Zgodności Nr01/BC-20/2013 wydany przez COBICO w Krakowie,
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
2014 – Brązowy Medal – za wieloletnią ofiarną działalność w ochronie przeciwpożarowej dla dobra społeczeństwa i Rzeczypospolitej Polskiej – przyznany przez Związek Ochotniczych Straży Pożarnej Rzeczypospolitej Polskiej w Opolu
2016 –
1. Certyfikat „Jakość Tradycja” przyznany decyzją Kapituły Znaku „Jakość Tradycja” nadany za Chleb Żytni Tradycyjny
2. Tytuł Orła Agrobiznesu 15-lecia przyznany przez Kapitułę Nagrody Orzeł Agrobiznesu pod honorowym patronatem Jarosława Kalinowskiego – Posła do Parlamentu Europejskiego
2017 –
1. Pierwsza nagroda w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” za Roladę Makową Zapiekaną przyznana przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego
2. Główna nagroda w finale regionalnego konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”
3. Certyfikat Top Produkt za Chleb Biesiadny 2000 przyznany w ogólnopolskim programie „Doceń Polskie” przez Lożę Ekspertów (specjaliści zawodowo związani z żywnością i technologią żywienia m.in. członkowie Fundacji Klubu Szefów Kuchni)
2019-
1. Perła 2019 za roladę makową zapiekaną przyznana podczas Międzynarodowych Targów Poznańskich