Nagrody

2006 – Wyróżnienie za najlepszy produkt Międzynarodowe Targi Gospodarcze KOOPERACJA 2006. Przyznana przez Starostwo Oleskie

2009 – Za wsparcie inicjatyw Samorządu Powiatowego w dziedzinie promocji,edukacji i kultury, przyznany przez Starostę Oleskiego

2010 – Orzeł Agrobiznesu Przyznawany przez Agencję Promocyjno-Wydawniczą EMS Warszawa pod patronatem Marszałków RP

2010   Praszkowski Koziołek w kategorii zasłużony dla Gminy Praszka Przyznany przez Burmistrza MiG Praszka

2011

1. Orzeł Agrobiznesu Grand Prix w kategorii sukces rynkowy, przyznany przez Agencję Promocyjno-Wydawniczą EMS
Warszawa pod Patronatem Marszałków RP
2. Super Produkt Lata. Nagroda w konkursie czytelników Ogólnopolskiego Czasopisma Promocja za chleb Biesiadny Praszkowski – Agencja Promocyjno – Wydawnicza EMS Warszawa
3. Srebrny Laur Umiejętności i Kompetencji w kategorii: Załoga Wspólny Sukces przyznany przez Opolską Izbę Gospodarczą
4. Przystąpienie do sieci Dziedzictwo Kulinarne woj. opolskie – nadane przez Marszałka Województwa
5. Pierwsza Nagroda w konkursie “Nasze Kulinarne Dziedzictwo- Smaki Regionów” za Chleb Mleczny Praszkowski przyznana przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego

2012
1. Perła Powiatu w kategorii Menadżer Roku dla Prezesa Zarządu – nagroda Starosty Oleskiego w dziedzinie Przedsiębiorczości
2. Złoty Promotor Orłów Agrobiznesu – Kapituła nagrody Orzeł Agrobiznesu pod Patronatem Wicemarszałka Sejmu RP Eugeniusza Grzeszczaka

2013 – “Chleb Żytni Tradycyjny” – Certyfikat Zgodności Nr01/BC-20/2013 wydany przez COBICO w Krakowie,
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego

2014 – Brązowy Medal – za wieloletnią ofiarną działalność w ochronie przeciwpożarowej dla dobra społeczeństwa i Rzeczypospolitej Polskiej – przyznany przez Związek Ochotniczych Straży Pożarnej Rzeczypospolitej Polskiej w Opolu

2016
1. Certyfikat “Jakość Tradycja” przyznany decyzją Kapituły Znaku “Jakość Tradycja” nadany za Chleb Żytni Tradycyjny
2. Tytuł Orła Agrobiznesu 15-lecia przyznany przez Kapitułę Nagrody Orzeł Agrobiznesu pod honorowym patronatem Jarosława Kalinowskiego – Posła do Parlamentu Europejskiego

2017
1. Pierwsza nagroda w konkursie “Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” za Roladę Makową Zapiekaną przyznana przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego
2. Główna nagroda w finale regionalnego konkursu “Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”
3. Certyfikat Top Produkt za Chleb Biesiadny 2000 przyznany w ogólnopolskim programie “Doceń Polskie” przez Lożę Ekspertów (specjaliści zawodowo związani z żywnością i technologią żywienia m.in. członkowie Fundacji Klubu Szefów Kuchni)